Uw arts voor verschillende natuurgeneeskundige disciplines

Arts voor alternatieve geneeswijzen in Den Haag

Al meer dan 25 jaar is Dr. Harris Oosterman arts voor acupunctuur, homeopathie en diverse andere therapieën uit de natuurgeneeskunde. Harris Oosterman werd al tijdens zijn medische opleiding aangetrokken tot de natuurgeneeskunde. Hij studeerde met succes af voor de huisartsenopleiding op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na een paar jaar huisarts te zijn geweest, heeft Dr. Harris Oosterman zich volledig gericht op de alternatieve geneeskunde. Dr. Harris Oosterman is officieel arts en BIG (96023119301) geregistreerd. 

 

Dr. Harris Oosterman is gediplomeerd in diverse richtingen in de alternatieve geneeswijzen en bezit onder meer een officieel erkend acupunctuurdiploma en het diploma van de Stichting Homeopathische Opleidingen (SHO). Verder werkt Praktijk Oosterman samen met WAVAN: Wetenschappelijke Artsen Vereniging Accupunctuur Nederland. Praktijk Oosterman is lid van de NAAV, Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging.

 

Wilt u persoonlijk advies of wilt u meer weten over de verschillende behandelingen bij Praktijk Oosterman? Vul het contactformulier in op de contactpagina, bel 06 - 295 678 48 of lees meer informatie op onze pagina over de verschillende behandelmethoden die Praktijk Oosterman in Den Haag aanbiedt. 

Maak direct een afspraak